SUMMER LOVIN' βš“οΈβ˜€οΈπŸŒŠ

IMG_1595.JPG
IMG_1593.JPG

The weather is changing in NYC and we're getting ready to welcome Fall in a few weeks and while my heart years for a few more weeks of Summer I'll try not to complain as much this year because let's face it my tropical heart lives in NYC, not the Caribbean (insert me weeping). So as we prepare for a long weekend with Labor Day on Monday, I want to share this modern-vintage beach look influenced by the 1950s. It's nautical theme is perfect for the upcoming holiday weekend with a color combo of red, white and blue. The best part is that the modern swim pieces are still available and on sale! 

IMG_1596.PNG
IMG_1621.JPG

My anchor necklace, striped bangle and nautical bucket beach bag are all vintage, my sunnies are from pinupinapack and I love how they have a deep cherry hue but are transparent.

I also wore my white tassel earrings I got from H&M many years ago. They were the first pair I bought in this style before they became really popular. Since then they've come in several colors and I think I have all of them (don't judge πŸ˜…). They're yet to bring back the white but I'm linking to similar styles in my widget below for you! 


GET THE LOOK


IMG_1615.JPG
IMG_1598.JPG

I also made a little retro style video of my funday in the sun. Enjoy and have a wonderful and safe Labor Day weekend if you live in the US! 

IMG_1619.JPG
IMG_1618.JPG
IMG_1620.JPG